Research

Onderzoek

Onderzoek is nuttig en handig en brengt society vooruit. Ik heb me gespecialiseerd in het ondersteunen van onderzoek op de volgende manieren. Ik heb veel ervaring in het doen van wat er genoemd wordt.

Het maken en digitaliseren van enquetes

Ik kan je helpen met het maken van enquêtes voor je onderzoek of onderzoeksvraag:

  • Dit kan door de vragen te bedenken voor je.
  • Digitaliseren van de vragenlijsten met de oline tools die er zijn.
  • Bedenken hoe de enquête verspreid kan worden.

Contact me voor een offerte of een vraag. Voordat ik start zullen we een online of offline meeting hebben om de details te bespreken. Bijvoorbeeld wat voor soort enquête wil je hebben en wat mijn rol zal zijn in het proces van jou ondersteunen.

Enquêteren van mensen

Moet je mensen een op een enquêteren voor je onderzoek of enquêtes uitdelen? Ik kan je helpen met dat. Ik kan dit voor je doen in het Nederlands, Engels of Papiamento. Contact me om de details te bespreken.

Mensen interviewen

Moeten mensen kwalitatief geïnterviewd worden? maak je geen zorgen, Ik kan je helpen met mensen interviewen in het Nederlands, Engels en Papiamento. We zullen voor ik aan de slag ga de details bespreken. Contact me voor details.

deskresearch

Heb je literatuur of data nodig? Geen tijd om het zelf te doen? Geen probleem, Ik kan het voor je doen. We stellen van tevoren een lijst samen met de onderwerpen en trefwoorden die belangrijk zijn voor je onderzoek en dan ga ik aan de slag. Contact me voor details.

Excel help

Je bent een verslag/rapport of presentatie aan het maken en hebt goede grafieken nodig. Ik kan je helpen met grafieken maken in Excel. Voor meer informatie kijk op Excel pagina en Contact.