Investing

Investeren

Je financiën op orde hebben is een moeten als je je eigen bedrijf hebt. Eigenlijk ook als je vrijheid wilt hebben. Door de jaren heen ben ik begonnen met investeren in mezelf en mijn bedrijf. Later is daar ook investeren in pensioen bij gekomen en starten met passieve inkomen genereren. Lees over deze stappen op mijn weg naar financiële vrijheid in mijn blog.

Ik gebruik N26 als bank

N26 is een Duitse online bank dat gericht is op reizigers. Er zijn drie verschillende type accounts bij deze bank. De eerste is gratis. Ik heb de tweede, want de kosten voor deze bevat reizen verzekering en gratis geld pinnen overal ter wereld. Ook kan je maximaal 11 doelen stellen voor welke je geld apart wilt zetten. Ga het ook gebruiken N26.

Bright pensioen

Ik ben bij Bright Pensioen een deel van mijn pensioen aan het sparen. Bright Pensioen investeert het geld voor me. Ze doen het goed tot nu toe. Spaar jij ook voor je pensioen bij Bright pensioen hun door via de link in te schrijven, want dan krijgen we beide een aantal certificaten gratis.

LendaHand

Ik gebruik een aantal platformen om te investeren in crowdfunding. LendAHand is eentje waarbij je kan investeren in bedrijven in derde wereld landen. Als je het platform nog niet gebruikt, gebruik dan mijn link om lid te worden en dan krijgen we beide 25 euro om te investeren in een bedrijf op LendaHand.