Guiselaine with questions

Interviews

Regelmatig zal ik experts in hun vakgebied interviewen over een onderwerp waar ze veel vanaf weten. Ze krijgen 10 vragen om hun kennis te delen. Als je denkt een goede kandidaat te zijn voor dit rubriek neem contact op.

Andres talks about Greentown Curacao

In episode 13 Andres Casimiri talks about Greentown Curacao. What are the plans? Who is involved? And what do they want? Which benefits are there for the Curacao community.

Avantia vertelt over hoe het is om een kunstenaar te zijn op Curaçao.

In deel 12 interview ik Avantia Damberg over wat haar inspireert als een kunstenaar en hoe het is om een kunstenaar te zijn op Curaçao. Je kunt voorbeelden van haar kunst vinden op haar website.

Alex praat in dit interview over zijn events decoreer bedrijf

In aflevering 11praat Alex van Lamoen over zijn event decoratie bedrijf Inspiration. We hebben het over hoe hij begon, zijn inspiratie en de toekomst van zijn bedrijf. Je kan meer te weten komen over Alex en zijn bedrijf op zijn blog.

Lyndon praat over het dierenarts zijn op Curacao.

In de 10e reeks praat Lyndon over dierenarts zijn op Curacao. En ook hoe mensen dieren behandelen op het eiland, welke ziektes het meest voorkomen op het eiland. De praktijk kan bereikt worden via Facebook online

Palmira Brandao praat over Wandelen naar Inzicht

In de 9e reeks spreekt Palmira Brandao over hoe ze mensen helpt met keuzes in hun leven door wandelingen te maken. Zij is eigenaar van Wandelen naar Inzicht. De interview is in het Nederlands.

Siegmond van Lamoen praat over IAnimal

In reeks 8 praat Siegmond van Lamoen over IAnimal en what deze organisatie doet op Curaca om mensen te onderwijzen over dieren, vooral de jeugd. I-Animal is te vinden op Facebook. https://www.facebook.com/I.Animal.Fou…

Rino Groenenberg praat over EMFs

In reeks 7 praat Rino Groenenberg over Lowemflife over EMF's. Meer over Rino en EMFs kan hier gevonden worden website.

Maarten Muis spreekt over Herstelreizen

In reeks 6 spreek ik met Maarten Muis van Herstelreizen over peersupport reizen. Maarten kan bereikt worden via info@herstelreizen.nl of 0646295116. Meer over de reis mogelijkheden kan gevonden worden op Herstelreizen.

David Hidajattoellah spreekt over Big Data

In de reeks van 5e spreek ik met David Hidajattoellah van Dataleer over Big Data. David startte zijn eigen bedrijf recentelijk. Zijn website zal snel online zijn.

Teresa Limburg - Flores praat over het maken van juwelen met kralen.

In de 4e aflevering praat ik met Teresa Limburg- Flores van Kreatress over het maken van juwelen uit kralen. Je kan meer informatie over Teresa op haar website naast juwelen die ze verkoopt en workshops die je kunt volgen. Voor Engels is er ondertiteling in het Engels. Je zet ze aan in YouTube.

David Hidajattoellah spreekt over Big Data

In aflevering 3 spreekt David Hidajattoellah van Dataleer over de basis van onderzoek. David is recentelijk zijn eigen bedrijf begonnen. Zijn website zal snel online verschijnen.

Omar Zimmerman praat over architectuur op Curacao.

In aflevering 2 interview ik Omar Zimmerman of Omar Zimmerman Designs over architectuur op Curacao. Omar is net zijn bedrijf in architectuur en design begonnen op Curacao. ALs je meer informatie wilt over Omar en voorbeelden van zijn werk wilt xien, ga naar zijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/OZByDesign/. Je kan contact met hem opnemen: Omar_zimm@hotmail.com

David Hidajattoellah spreekt over statistiek