Guiselaine

Hints

Op deze pagina deel ik handige links met je. Ze zijn handig voor je bedrijf, jezelf of reizen. Ik noem het Hints, want het is een hint dat je ze gaat gebruiken :-). Als je de links hieronder gebruikt profiteren we beide ervan. Vaak zit er een beloning voor jou en mij of voor mij alleen, maar het kost jou nooit extra.

Leer een taal met de app Drops

Ik ben Spaans aan het studeren met de app Drops. Ik vind het een fijne app daar het een andere manier van leren gebruikt dan Duolingo welke ik ook gebruik. Je leer woorden per categorie en met plaatjes. Op dit moment ben ik allerlei kruiden aan het leren. Erg handig om het menu te kunnen lezen. Gebruik de app samen met mij Drops.

Leer een taal met de app Duolingo

Ook met de app Doulingo ben ik Spaans aan het studeren. Ik vind de korte verhalen een mooie manier om de taal te leren. Het gaat verder dan basis Spaans. Gebruik ook Duolingo.

Ik gebruik N26 als bank

N26 is een Duitse online bank dat gericht is op reizigers. Er zijn drie verschillende type accounts bij deze bank. De eerste is gratis. Ik heb de tweede, want de kosten voor deze bevat reizen verzekering en gratis geld pinnen overal ter wereld. Ook kan je maximaal 11 doelen stellen voor welke je geld apart wilt zetten. Ga het ook gebruiken N26.

Bright pensioen

Ik ben bij Bright Pensioen een deel van mijn pensioen aan het sparen. Bright Pensioen investeert het geld voor me. Ze doen het goed tot nu toe. Spaar jij ook voor je pensioen bij Bright pensioen hun door via de link in te schrijven, want dan krijgen we beide een aantal certificaten gratis.

LendaHand

Ik gebruik een aantal platformen om te investeren in crowdfunding. LendAHand is eentje waarbij je kan investeren in bedrijven in derde wereld landen. Als je het platform nog niet gebruikt, gebruik dan mijn link om lid te worden en dan krijgen we beide 25 euro om te investeren in een bedrijf op LendaHand.

Seedrs

Door te investeren in nieuwe producten en bedrijven via Seedrs als een nieuwe investeerder kunnen jij en ik een beetje extra investeringsgeld krijgen als je deze link gebruikt om jezelf in te schrijven en je eerste geld te investeren.

Degiro

Ik investeer in aandelen en andere dingen via Degiro. Ik vind het een fijne en makkelijke app om mijn investereingen bij te houden. We kunnen beide 20 euro investeringsgeld ontvangen als jij deze link gebruikt om een account te openen bij Degiro en start met investeren.

Verdien wat wisselgeld met Euroclix

Iedere dag krijg ik twee tot drie e-mails in mijn mailbox en dan klik ik op de links in de mail en krijg clix. Soms zijn er ook enquêtes om in te vullen. Daarmee verdien je meer. Je kunt dit ook doen door je in te schrijven via Euroclix link.

Templates Excel

Ik heb wat templates gemaakt in Excel. Ik deel ze graag met jou zodat je er ook van kan profiteren. Excel Templates? Ze zijn makkelijk te gebruiken en hebben een blog waar uitgelegd wordt hoe de templates te gebruiken.. Als je een vraag hebt over hun mail me.

Reality keeper

Wil je meer bewust zijn van je Social Media gebruik? Wij (Ik en nog iemand) hebben de app Reality keeper ontwikkeld voor dit. De app is gratis en kan je helpen om in kaart te brengen hoe Social media je doet laten voelen. Je kan het downloaden in Google appstore en in de Apple store. Meer informatie over Reality keeper kan je hier vinden.

Bol.com boeken

Ik ben een minimalist. Dit betekent dat meeste van mijn boeken digitaal zijn of dat ik mijn boeken verkoop na het lezen. Via de link kan je de boeken vinden die ik op dit moment verkoop voor een mooie prijs op bol.com.

Marktplaats

Soms verkoop ik of geef ik dingen weg via Marktplaats . Blader door de spullen en kijk of er wat voor jou bij zit.