Online courses

Excel ecourse

Al mijn offline workshops zullen ook als ecursus verkrijgbaar worden. Deze cursussen zijn ontwikkeld om wanneer je wilt en in je eigen tempo doorlopen te worden. Elke ecourse behandeld een Excel onderwerp uitgebreid.

Starten met Excel

Starting with ExcelLeer in 8 video's en 4 oefenbestanden hoe je moet rekenen in Excel en waar je de meest gebruikte functies in Excel kan vinden. Deze cursus kan je geheel zelfstandig in eigen tijd doen. Deze ecourse is alleen in het Nederlandse beschikbaar op dit moment. Lees meer over de ecourse Starten met Excel.

Koop nu voor 10 euro

Rekenen in Excel

leerCalculating in Excelin 8 video's en 4 oefenbestanden hoe je moet rekenen in Excel en hoe je basisformules kunt gebruiken in Excel om te rekenen. Deze cursus kan je geheel zelfstandig in eigen tijd doen. Deze ecourse is op dit moment alleen in Nederlands beschikbaar. Lees meer over de ecourse Rekenen in Excel.

Koop nu voor 45 euro

Big Data met Excel

LeerBig Data wat Big Data is en hoe Big Data te analyseren in Excel in 7 hoofdstukken van de ecourse Big Data. Deze ecourse is beschikbaar op het platform van Laudius. Deze ecourse is alleen in Nederlands beschikbaar op dit moment. Lees meer over de ecourse Big Data.

Koop nu