Torenallee, Eindhoven

Afscheid van Strijp-S in Stijl

Hoe neem je in stijl afscheid van Strijp-S?

Ik heb 2,5 jaar in Strijp-s, Eindhoven gewoond en de marathonlopers en hardlopers voorbij zien komen, maar nooit georganiseerde wandelaars. Na mijn verhuizing kwam ik er achter dat de Eindhovense marathon een wandeleditie heeft de zaterdag voor de marathon. De perfecte afscheid in stijl!

Wandeleditie marathon van Eindhoven

Dus schreef ik me in voor de 20 km. De perfecte afscheid in stijl, want met de 20 km wandel je vooral in de omgeving waar ik gewoond heb. Dus toog ik naar Eindhoven Strijp-s voor de start en wandelde daar door stukjes Eindhoven die ik kende, maar ook stukjes die ik niet kende. Ookal had ik heel dichtbij die plekken gewoond.

Afscheid van Strijp-s in stijl

Het weer was goed te noemen, lees droog. Het was al herfst dus jas en trui wel nodig. Deze wandeling gold ook als perfecte voorbereiding voor de 4 Daagse van Marbella die ik zou gaan lopen later in het jaar. Het weer was niet vergelijkbaar, maar de afstand van 20 km wel. Ookal zou ik 4x achter elkaar 20 km lopen in Marbella.

De finish

De finish was helemaal top, want het was bijna voor de deur waar ik gewoond had. Dus de perfecte afscheid van Strijp-S in stijl. Wat wil je nog meer in dezelfde straat waar je gewoond heb een medaille ontvangen als afscheid van Strijp-s.

Bye, Bye Torenallee & Eindhoven!

Please share on social

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *